Heb je moeite om te onstpannen, en/of weinig tijd voor erotische momenten. Dan kan deze vibrator zeker een uitkomst bieden. Dit type vibrator is de meest populaire op de markt. De tarzan vibrator is te verkrijgen in allerlei kleuren en vormen. Zo zit er voor elke vrouw een perfecte dildo tussen.

Bijna alle Tarzan vibrators hebben een ronddraaiende kop die extra intensie geeft. De bewegende balletjes zorgen voor een ultieme massage voor de vagina.

De vibrator kan makkelijk worden ingesteld op verschillende ritmes en standjes. Dit is de reden waarom de vibrator mede zo populair is, voor iedereen kan de vibrator perfect op de wens van de gebruiker worden afgesteld. Tarzan vibrator kopen? Bezoek onze webshop!

Veel vibrators in onze sexshop hebben de mogelijkheid om op verschillende standen en ritmes ingesteld te worden, zodat je hem kunt aanpassen op jouw wensen.

De vibrator is al vele jaren op de markt. Zo werd de eerste tarzan vibrator al rond 1980 ontworpen In Japan.

Meerdere functies

De tarzan vibrator heeft meerdere functies. Zo is het mogelijk om de clitoris te maseren terwijl tegelijkertijd het andere gedeelte in de vagina kan worden ingebracht. Hiermee onderscheidt de vibrator zich van de traditionele dildo. En is mede hierom ontzettend populair onder de vibrator liefhebbers.

De Tarzan vibrator in onze sexshop is multifunctioneel. Naast dat je deze vaginaal kunt inbrengen, stimuleert het uiteinde ook nog eens je clitoris. Dat betekent dus dat dit multifunctionele seksspeeltje jouw gelijk tijdig op twee plekken kan stimuleren.

Verschil tussen rabbit en Tarzan vibrator

Er ontstaat vaak verwarring tussen deze twéé dildo varianten. Ondanks dat er duidelijk verschil tussen de dildo’s is. Zo is de tarzan vibrator oorspronkelijk een vibrator die drie plekken stimuleert (Vagina Clitoris en de Anus).

En de Rabbit dildo een vibrator die twee plekken stimuleert (Vagina Clitoris). Vandaag de dag is het moeilijk om een kwalitatief goede vibrator te vinden die alle drie de plekken stimuleert. En wordt met de term Tarzan vibrator vaak de rabbit vibrator bedoelt.

Slaapkamer Tips

Voor een optimale erotische ervaring is het belangrijk dat je ongestoord kunt genieten. Zorg er dus voor dat er niks anders in de planning staat.

De tarzan dildo kan alleen, of samen met uw partner worden gebruikt. Gebruik de tarzan vibrator om orgasmes te krijgen als als nooit tevoren. Tarzan vibrator kopen? Bezoek onze webshop voor de laatste aanbiedingen.