OVER ONS

Onlangs besloot ik mijn garage op te ruimen en ik was verbaasd over de hoeveelheid ongewenste spullen die ik de afgelopen jaren had verzameld. Er waren een paar mobiele telefoons, skischoenen, mijn oude laptop, meubels en zelfs het oude zoutwatersysteem uit het zwembad. Ze waren allemaal in uitstekende staat en veel te goed om weg te gooien. Omdat ik dacht dat ze zeker ergens voor iemand nuttig zouden zijn, besloot ik ze op internet te adverteren. Maar waar kan ik de beste gratis advertenties online vinden?

Ik besloot de belangrijkste websites te onderzoeken … zoals Craigslist, US Free Ads en eBay voordat ik besloot wat de beste plaats zou zijn om mijn ongewenste items te verkopen. De belangrijkste criteria waren het gemak en de snelheid waarmee de items werden verkocht, en natuurlijk hoeveel ik van de totale verkoop zou krijgen. Een snel bezoek aan elk van de sites deed me beseffen dat er geen eenvoudig antwoord was als het gaat om het verkopen van uw ongewenste items. Het vinden van de website met de beste gratis online advertenties was geen wandeling in het park.

Ik begon met het categoriseren van elk aspect van het verkoopproces en noteerde de sterke en zwakke punten van elk van de online advertentieservices die ik wilde onderzoeken. Hier zijn een paar opmerkingen over mijn bevindingen.