Het gebied in en rond de vagina kan op verschillende manieren gestimuleerd worden en is de intensiteit waarmee het orgasme wordt beleefd ook gelijk van afhankelijk. Daar komt de tarzan dildo dan ook van te pas omdat het niet alleen de schede van de vagina weet te prikkelen, maar ook de buitenzijde, met name de clitoris. Omdat smaken nu eenmaal van elkaar verschillen, zijn er een groot aantal varianten van de tarzan dildo te krijgen. Die kunnen allemaal in de sexshop worden bekeken en kan er besloten worden om er een aantal uit te kiezen.

Geschikt tijdens het voorspel

 

Door voor het bedrijven van de liefde al een tarzan dildo te gebruiken, wordt er een extra dimensie aan toegevoegd. De gevoelens worden immers door de vibrator flink opgewekt en zal het hoogtepunt niet alleen sneller worden bereikt, maar ook intenser aanvoelen. De tarzan dildo komt met een aantal functies waarbij de kop en schacht apart voor een stimulans zorgen. Door de trilfuncties van de kop en het kort armpje voor de clitoris te laten variƫren, kan het orgasme op een groot aantal manieren worden bereikt.Tarzan dildo kopen kan ook gezellig samen met een partner en is dat al een mooie inleiding voor al het spannende dat er staat te gebeuren.

Het kan een stapje verder met een tarzan dildo

 

Er kan namelijk ook gekozen worden voor een model waarbij ook de G- spot wordt gestimuleerd. Zo een tarzan dildo beschikt over een extra stuk dat anaal ingebracht moet worden. Met tarzan dildo kopen wordt er dus gekozen voor een stuk speelgoed die geen plek onbenut zal laten. Met een waterdichte versie kan de tarzan dildo ook lekker onder de douche worden gebruikt. Voor het gemak kan er gekozen worden voor een dildo met oplaadbare batterijen. Bij gebruik van een tarzan dildo wordt een glijmiddel aangeraden om irritaties te vermijden.